Mit tegyek ha nem szólba fejhallhatóm egyik fele?
7000ft elegge gagyi.
Ha 2 napos szolj a szuleidnek es kicserelik ingyen. Meg van rajta cseregara cia
"szüleimnek nem merek szólni, mert kb. 2 napja van meg."
Pont ezért kellene szólni. Az egyéves jótállásra törvényileg kötelezett termékek alsó értékhatára ugyanis 10 000 HUF-nál kezdődik, de a szavatossági igény ebben az esetben is jogos.
Azaz minél hamarabb kell jelezni a hibát a vásárlás helyén. Ez megtehető telefonon, email-ben és levél formájában is, ha személyesen nem megy (pl. hétköznap napközben dolgozom, és csak hétvégén tudok elmenni, attól telefonon mindenképpen haladéktalanul jeleznem kell a meghibásodás tényét. A lejobb az, ha emellett írásban is megtörténik. Ezek nélkül ugyanis a minket érintő kötelezettséget mulasztjuk el az ügyben).
Ha még vársz egy hetet, mert félsz hogy leszidnak, lehet hogy később már nem lesz lehetőség a cserére (ettől függetlenül a nagyobb kereskedők egy ilyet szó nélkül szoktak cserélni).
Inkább vegyél egy JBL T460 BT-t!
Nem tudom,hogy még akciós e de én 10.000 ér vettem és imádom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!