Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki ért a riasztó progizásá...

Valaki ért a riasztó progizásához? Dsc pc585 system,1 db mozgásé. ,1 db dsc rkz1555, mágneses érz. , beltéri szir. , nem megy a zóna progizása

Figyelt kérdés

#riasztó #Progizás #dsc pc 585
2020. jan. 20. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A telepítési kézikönyvben elég világosan le van írva. Ha nem kaptál hozzá töltsd le magyarul is fent van.
2020. jan. 20. 21:39
 2/8 anonim válasza:

*8 (Telepítői kód) 001 - Szekcióban definiáld a zónákat. A te központod DSC PC585 központod 8 zónát tud kezelni, tehát ebben a szekcióban 8 kétjegyű számot vár.

(Alap telepítői kód: 5555)

Értelem szerint mindegyik érzékelőd amelyik bemenetre csatlakozik a központon, az a zóna száma.

Általánosságban használt zónatípusok: 01 típus késleltetett, 03 Azonnali.

A bejárati ajtód nyitásérzékelőjét programozd késleltetettre (01), a mozgásérzékelőt pedig azonnalira (03), de ha ez rálát a billentyűzetre akkor ún. követő zóna (04) legyen.

A magyar telepítői leírását a központodnak itt megtalálod: [link]

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!

2020. jan. 22. 23:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Azonban ezeket végigcsináltam, de a zónákat sehogy sem látja a kezelő. A kezelőn világítania kéne, amikor érzékelés történik. Akármit beállítok a System és két zóna folyamatosan világít...
2020. jan. 25. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Lelkes amatőr vagyok, és ez nekem túl magas.
2020. jan. 25. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném megoldani...
2020. jan. 25. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Kábelezés jó? Zóna típus programozása jó?
2020. jan. 25. 22:09
 7/8 A kérdező kommentje:
A kabelezés tökéletes, mert minden működik, de a zóna típus progizása alatt mit értessz? Azt hogy *8 5555 001 stb?
2020. jan. 25. 23:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Srácok meg van minden!

Viszont még nézelődöm egy kicsit a szerelgetés előtt...

Láttam egy vidiben, hogy a zónákat feszültség alatt szerelik, és így a kezelőben ez megjelenik.

Feszültség alatt a központban kapirgálni nem veszélyes?

2020. jan. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!