Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudom fogni a HD...

Miért nem tudom fogni a HD adásokat?

Figyelt kérdés

LCD TV-m 2 hónapja vettük, eddig nagyon jól tudtam nézni a HD felbontású (m1,m2 1080i) (tv2,rtl 720p) felbontásban + 3 rádiót is tudtam hallgatni, és most meg azt irja nincs jel!:S

Sima anternánk van, szóval nincs előfizetve kábeltv, vagy egyébb + csatornák...

2010. júl. 22. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
biztos azért, mert anternátok van és nem antennátok :))
2010. júl. 22. 08:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó most ne gyere a helyesirási szarságoddal, nem ez érdekel..
2010. júl. 22. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Akinek van pénze fullHD tvre annak biztosan van havi 5000ft ja a kábel tvéért.
2010. júl. 22. 08:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Istenem a sok okostojás megérkezett! Taps taps taps!

Miért nem a kérdésre válaszoltok!? Jönnek a helyesirási arcok, aztán az irigykedő arcok akiknek fogalmuk sincs a magánéletemről! Tudod aki dolgozik és össze rakosgatja rá a pénzt megteheti magának, és nem egy LED tv van szó ami 300k fölött jár..120k vettem, nem egy őrjöngős összeg..de más megint nem a kérdésnél tartunk!

2010. júl. 22. 08:36
 5/5 anonim válasza:
A foci vb idején nyomatták szerintem a HD-t az m1,m2 adókon. Egyébként én úgy tudom hogy a sima antennás földfelszíni analóg sugárzást megszüntetik, ezért reklámozzák már hónapok óta a matricás tv-t is. Szóval végül muszáj valamire előfizetned.
2010. júl. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!