A Media Markt-ban csak az kapható ami kint van vagy van több fajta egy adott eszközből a raktárban?
Cicafül,remekül hangzik,de abból a 456-ból hány van olyan ami helyben kapható? Ma már mindent csak rendelni lehet.
3 fülest néztem ki amik mellett írta,hogy kapható a kispesti üzletben, ahol voltam,egyik se volt kint. Aztán lehet rá kellett volna kérdezzek,de nem akartam hülyének tűnni:)
"456-ból hány van olyan ami helyben kapható?"
Mind.
Üzletben átvétellel rendelheted azt is, ami nincs a polcon. Max várnod kell egy-két napot.
Múltkor is néztem egy világító billentyűzetet online, utána nézem az üzletben, egyrészt sehol nem volt, ami meg volt, azok sokkal drágábbak. Karácsony előtt menekültem is inkább a tömegből, nem kérdeztem rá.
Az online árukészlet nem csak részben eltérő, hanem az árak is kedvezőbbek. Eltekintve attól, amit átrendelsz valamelyik üzletbe, arra természetesen a webes ár érvényes.
"Aztán lehet rá kellett volna kérdezzek,de nem akartam hülyének tűnni:)"
Miért tűntén volna hü**ének? A kommunikáció egy alap dolog, ők meg azért vannak ott, hogy ilyen információknak utána tudjanak nézni, lekérdezni az adatbázisból. Volt már velem olyan is, hogy a webshopban készlethiányt írt, előrelátható 2 hónapos érkezéssel, de találtam még egy utolsó darabot az üzletben, egy másik termék mögött.
Jó,végülis jó dolog ez a visszavihetőség,de az csak akkor van ha hibás meg ilyenek nem?
A üzletben átvétel is oké,csak ehhez meg ezt írják: A weboldalunkon megrendelt termékeket átveheti bármely magyarországi Media Markt áruházban is, kivéve azokat, melyeknél "Áruházban jelenleg nem vehető át" felirat olvasható." Ebből meg van jó pár.
Akkor ennyi erővel majd bemegyek a Westndes boltba is,ott csak nagyobb lesz a választék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!