Mikrosuto tafobol hegeszto?
Hát így olvasva az egyetlen dolog, ami ebből kisülhet, az egy jó kis áramütés/tűz, amihez inkább nem kezeskednék (és szerintem mások sem nagyon itt GYK-n).
Ha hegeszteni akarsz, olcsón lehet kapni kis munkákhoz tökéletes hegesztőtrafókat, például a Lidl Parkside márkája igen jó. Ha azt a 30-35 ezret nem tudod kifizetni, akkor inkább ne hegessz. Ez már túl kókány, amiről te beszélsz. Ha netán működésre is bírnád anélkül, hogy agyonütnéd magad, a hegesztés minősége akkor is használhatatlan lenne.
Inkább az áram lesz kicsi. Próbáld ki vékonyabb pálcával.
Mérd meg az áramot lakatfogóval.
Egyszerű matek.
800W-os trafó osztva 20 volttal, az hány amper?
Szimplán az a baj, hogy rossz videót néztél.
Építsd meg ezt:
"800W-os trafó osztva 20 volttal, az hány amper?"
Kettő trafót kötött sorba azt írja!
Ami ugyan nem négy, de nem is egy :)
"Kettő trafót kötött sorba azt írja!"
Nem is vitattam. De mivel sorban van, az áramok nem adódnak össze. Csak a feszültségek. És ő maga írta írta, hogy 20 voltja van. Az áramot meg nem írtam. Tehát nincs ebben semmi helytelen. Viszont a 800W az lehet hogy az ő esetében sok, az is lehet hogy csak 500W-os trafója van. Így tovább romlik a 2.5-es pálca helyzete. Erre alapozva javasoltam a 4 trafós megoldást.
"Nem is vitattam."
800W-ot írtál :)
"De mivel sorban van, az áramok nem adódnak össze."
A teljesítmény összeadódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!