Okos TV billentyűzetén a magyar nyelvet hogyan állíthatom be?
Helló! :)
Egy Navon N32TX279HDOSW okos tv-hez vettünk egy Rapoo K2600 billentyűzetet. Magyar billentyűzet. Laptoppal (Windows 7-es operációs rendszer) tényleg magyar billentyűzetként működik, de ha a TV-vel használjuk, akkor a magyar gombok ellenére angol billentyűzetként viselkkedik. (Gondolom angolként, a spéci magyar magánhangzókat nem írja be, és a különleges karaktereknek sem azt viszi be, ami az adott billentyűkön van.)
A TV-n nem találtam a billentyűzet beállítására szolgáló opciót.
A billentyűzeten van valami fogaskerekes gomb, de semmi beállítási lehetőséget nem hoz be a TV-n.
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet magyar billentyűzetként használni ezt a billentyűzetet?
Köszönöm előre is! :)
Szerintem sehogy, legfeljebb az Alt-kódokkal:
#1-es: Köszönöm a tipped, még nem próbálkoztam újra a tévével, de észben tartom a tipped. :)
A tévén amúgy van egy app store is, ott esetleg lehet, hogy találhatok valamit, ami segít ezügyben?
(A probléma az, hogy az app store-t nem hozta még be a tévé, de az egy külön kérdést érdemel az oldalon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!