A bluetooth és WIFI káros szerintetek az egészségre?
Figyelt kérdés
Egész nap WIFI és Bluetooth -al körülvett helyen kell lennem. Tudom, hogy a tudomány mai állása szerint ezek nem károsak, de szerintetek?2010. júl. 21. 14:31
1/11 anonim válasza:
Hát mivel a tudomány mai állása szerint nem, akkor én mi alapon gondolnám máshogy? Mellesleg a legtöbb helyen ma már van wifi, bluetooth meg szintén, és van emiatt baja bárkinek is? ...
2/11 A kérdező kommentje:
Nem még nem :D
2010. júl. 21. 14:55
3/11 anonim válasza:
Ha nem tetszik, visszamehetsz a barlangba is lakni.
4/11 anonim válasza:
hajhagymahajrákot illetve seglyukherpeszt okoz használata :D
sőt ha még gps-t is használsz...
5/11 anonim válasza:
A WIFI meg a bluetooth jelei a mobil "rendes" kimenő jeleihez képest töredéket képviselnek. Nem beszélve az adótornyok jeleiről. De ha van egy magasfeszültség a közelben, na az aztán mindent üt. Szóval a WIFItől és a bluetoothtól tényleg nem kell félni.
6/11 anonim válasza:
Szerintem meg igenis minden testidegen sugarzas karos az egeszsegre. lehet,hogy nincs akkora hatasa,mint mondjuk egy radioaktiv sugarzasnak, de ha hosszu tavon van az ember kiteve ,akkor bizony karos lehet. Azt meg hogy a tudomany mit mond ezekrol, nem nagyon kell figyelembe venni. A tudomany azt mondja mindenrol, amit a sponzorok mondanak neki. Amerikaban pl. a nyolcvanas evekig nem ismertek el a magasfeszultsegu kabelek negativ hatasat, mig egy leukemias gyerek anyja meg nem nyert egy pert. Na azota hirtelen karos lett. Szoval errol ennyit. Egyebkent radiotornyok kozeleben sem tul jo elni. En egyszer laktam radiotorony mellett, soha nem birtam normalisan aludni. Megkerdeztem a neten egy orvost, es o is azt mondta, hogy bar a "tudomanyos" allaspont szerint nem karos, az o maganvelemenye az az, hogy bizony nagyon is az. Halleluja!
7/11 anonim válasza:
Igen! Nagyon károsak!
Menekülj!!!!!!!!
8/11 anonim válasza:
7:54-es vagyok. Én csak azt akartam mondani, hogy nem mindegy hogy 0.1 wat, vagy 1 wat.
9/11 anonim válasza:
Bakker! És én már mióta használok ilyeneket! A laptopom is wifis! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Mindent kidobok a szemétre még ma és bevonulok a sarokba hogy felvágjam az ereim!!!!!!
Ennyi hülyét egy rakáson, wifi káros de mobillal telefonálsz mi? Gondolkodj már!
10/11 anonim válasza:
Én csak azt írnám le ide, amit olvastam, amiről hallottam. A wifi állítólag bizonyítottan hosszútávon pont olyan káros mint a mobiltelefon, vagy a mikorhullámú sütőhöz közelhajolás működő állapotban. Ezért nincs otthon wireless router sem, habár nem volna kényelmetlen megoldás, de inkább legyen vezeték, és ne legyen rákos daganatom. Blootoothról nem tudom, arra én is kíváncsi lennék, de szerintem más technologia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!