Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Parkside PAGG 4 A1-es gravíroz...

Parkside PAGG 4 A1-es gravírozóhoz hol lehet kapni gravírozó fejet?

Figyelt kérdés
A lidl-ben nincs és esetleg ami jó hozzá obi-ban vagy interneten nem lehet valahol kapni?
2020. jan. 1. 01:27
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Mivel nem mutatod, hogy milyen fajta, ez így a rejtélyek tárháza csupán.

Viszont én azt "hallottam", a Lidl ügyfélszolgálata elég készséges ilyen esetekben, például forrasztópákához is rendeltek hegyet a Parkside márka gyártójától, vagyis az Einhell cégtől Angliából.

2020. jan. 1. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Az Einhell nem gyárt Parkside-ot.

Csak az ő licencük alapján gyártatja a LIDL. Meg az Aldi is a Workzone-t.

Kb. úgy képzeld el, mint a Dacia autót. Hiába Renault licensz, a franciáktől hiába próbálnál bármit is rendelni hozzá.

2020. jan. 1. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

# 2

Butaságot beszélsz. A LIDL-nek nincs ilyen gyártócége, az Einhell pedig szerződés alapján a LIDL részére gyárt gépeket, Parkside felirattal értelemszerűen.

Ha megint megkeresem az Einhell weboldalán a Lidl-Parkside támogatási szekciót, akkor befejezed a kötekedést?

Azért írom, hogy megint, mert egyszer már lekövettem ezeket a dolgokat, azaz tudom, miről beszélek. Veled ellentétben

Úgyhogy ne fárassz engem a butaságaiddal...

2020. jan. 1. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!