Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okosóra csak telefonszámot ír...

Okosóra csak telefonszámot ír ki hívásnál?

Figyelt kérdés
Az okosóra neve iuni v8k (tudom hogy nem túl jó) nos bele raktuk a SIM-et bele írtuk a számokat, és amikor valaki hívja, akkor csak a telefonszámát írja ki, de a nevét nem. Illetve ha az óráról hívunk valakit, akkor pedig privát számot ír ki, de az üzenetnél megjelenik a név. Erre valami megoldás? (Az óra beállításait már átnéztem) Meg hogy lehetne össze kapcsolni egy készülékkel GPS-en keresztül? Valami Aladgin alkalmazás kellene, van QR kód, de az csak átirányít egy kínai oldalra. Vagy valami más app/megoldás?

2019. dec. 31. 00:37
 1/2 anonim ***** válasza:

"Erre valami megoldás? (Az óra beállításait már átnéztem)

Hát pedig ott kellene lennie valami olyan menüpontnak ahol lehet állítani hogy kiírja-e a számot vagy sem. Lehet egyszerűen nem is tették bele a szoftverbe ezt a lehetőséget.

"Meg hogy lehetne össze kapcsolni egy készülékkel GPS-en keresztül?"

sehogy. A GPS nem arra való, hogy eszközöket összekapcsoljunk.

A GPS eszköz és a műhold kapcsolódik, ennyi.

"Valami Aladgin alkalmazás kellene"

hát keress rá az alkalmazás áruházban.

Az óra leírása nem említi mi kell?

"van QR kód, de az csak átirányít egy kínai oldalra."

ezt az alkalmazáson belül kell beolvastatni az óra és az app csatlakoztatásához.

2019. dec. 31. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg lehet, hogy alapból nincs benne a szoftverbe, köszi!
2020. jan. 5. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!