Miert nem tolti be a safari az oldalt?
Figyelt kérdés
Van egy oldal, amire ha ra akarok menni kiirja a safari hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, es nem tolti be ipaden.
Telefonon viszont betolti, mi lehet a problema?
2019. dec. 29. 21:38
1/3 anonim válasza:
próbáld más böngészővel
nekem tele lett a t..öm az asztali safarival, feltettem a chromeot és azt használom
érdekes, hogy mobilon meg jó a safari.
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam másik böngészővel, de azzal sem jó
Sőt, még a weboldal alkalmazása sem
2019. dec. 29. 22:37
3/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami felugró reklámmal előjött egyszer az az oldal, és letiltottad? Nem tudom, melyik az az oldal. Meg egyébként nemtom, próbáltad-e, van a böngészőnek is ilyen saját , valahol a beállításoknál, hogy oldalak engedélyezése/reklámok letiltása; és lehet, hogy ott van tiltva; vagy olyan is van , hogy felugró ablakok tiltása /engedélyezése; vagy hogy pl lehet, hogy az Adblockod tiltotta az egész oldalt; vagy pl hogy a számítógépedet kitiltották az oldalról, vagy,mert nem jól használtad pl trollkodtál; vagy pl egyszer elkezdtél össze-vissza kattingatni; vagy pedig tévedésből tiltottak le. Vagy pedig túl sokan használják az oldalt; és pl ha mondjuk egy boltban vannak 50-en, mert mondjuk 50-en férnek be, akkor meg kell várnod, amíg kijön egy ember, és utána mehetsz be. Vagy például már most annyiszor próbáltad újratölteni, hogy már azért nem hozza be, mert annyi sikertelen próbálkozásod volt vele. De amúgy szal lehet, hogy tévesen jelentették akár többen is, hogy trollkodsz, és azért zártak ki; vagy pl nemtom jó régió van-e neked beállítva, és hogy mit érzékel, azt még majd pl jó ötlet lehet megnézned; amúgy szal én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!