Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okosóra használatában valaki...

Okosóra használatában valaki jártas?

Figyelt kérdés

Kaptam egy missbright h2 okosórát, amiben van olyan funkció a leírás szerint, hogy lehet hívást fogadni, tárcsázni. Azonban fogalmam sincs, hogy tudom használni ezt a két funkciót. A menüjében nem található ilyen lehetőség.

Valaki tudna segíteni?

2019. dec. 25. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

vagy egy párosított telefonon keresztül lehet vele hívást kezdeményezni fogadni, vagy pedig kell bele SIM kártya (vagy eSIM) amit a szolgáltatódnál tudsz intézni. Ha támogatja a szolgáltató ennek az órának a használatát.

Apple watch esetében sem lehetett az elején telefonálni pedig az óra tudja - lehet még most sem lehet, nem tom.

2019. dec. 25. 12:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Jelzi az órán a hívást de nem tudom felvenni pedig azt írták az óráról, hogy egyszerű hívás fogadás és tárcsázás
2019. dec. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!