Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyiért tudnám eladni a 2...

Mennyiért tudnám eladni a 2 hónappal több mint 1 éves gépemet?

Figyelt kérdés

Asus Rog rx 560 4gb

Ryzen 5 1600x

Ballistix Sport 2x4gb ram

Corsair VS550 Táp

ROG Strix B350-F Gaming Alaplap

CNPS5X CPU Hűtő

Titan 750 Gépház meg valami 500 gb-os samsung ssd aminek a pontos nevét nem tudom.

2019. dec. 24. 23:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező láttam hogy el szeretnél adni egyszámítógépet ami szerintem egy olyan 180 Max 200000 et ér az SSD gondolom egy 500GB Samsung EVO SSD ami manapság nagyon jó SSD ezért ez eléggé fel tudja húzni az árát. A processzor is nagyon jó sokat ér bár még első generációs állni de még most is megteszi a helyét az egyetlen hátránya a gépnek az hogy csak kétszer 4 gigabájt RAM mal rendelkezik ami összesen nyolc és manapság már kevés egy normális úgymond magasabb kategóriás PC be természetesen az meg nagyon sokat hozzátok hogy dual channel RAM szóval kétszer 4 gigabyte és nem egy 8 gigabájtos modul vagy mit tudom én háromszor vagy négyszer két gigabájt.ahogy elnéztem az alkatrészek nem olyan rosszak szóval ahogy mondtam az elején szerintem egy 180 200000 Ft körül lehet eladni de hogy ha ennyiért nem viszik el pár hónap után akkor le lehet vinni egy 150 175000 Ft ra.
2019. dec. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!