Ez mi és mire való?

Figyelt kérdés

Inkább az érdekel, hogy mire, miben használják, a nevét végülis tudom.

[link]

2019. dec. 20. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen barkácsolásra használható, ahol szikráztatni akarsz, ívet húzni.

Mint amikor én is építettem a gáztűzhelybe szikráztatót, csak ahhoz nem kellett 400 kV.

Ezzel már nagyobb ívet lehet húzni, esetleg sokkolót építeni vele? De most hirtelen nem mondom meg, a sokkolók mennyivel dolgoznak.

Betápja lehet egy Li-ion akku is például, de kapható többféle kimeneti feszültséggel.

2019. dec. 20. 22:45
 2/5 Szirty ***** válasza:
100%
Így ránézésre a 400kV-ban kételkednék.
2019. dec. 21. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kamugenerátor. A 3V bemeneti feszültséget elhiszem. A 400 kV kimenetit nem. Egyértelműen kamu. Ha ez a kis henger tömör műanyagból lenne, a 400 kV akkor is átütné. Majd nézz meg egy távvezetéket, hogy akár csak 250 kV-ra mekkora szigetelők vannak,és hgobndolkozz el.

Ebből egy kicsit kevesebb jöhet ki, mint egy autó gyújtótrafóból, a valós feszültség maximum 50-60 kV, de akkor már nagyon jóindulatú voltam.

2019. dec. 21. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
az elgépelésekért bocs
2019. dec. 21. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
400kV-ot biztos nem, de egyébként 40-70kV között szoktak tudni.
2019. dec. 23. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!