Melyik a jobb teló? Samsung, Huawei, Iphone
Figyelt kérdés
Sziasztok új telót vásárolnék de nm tudom h melyik érné meg jobban:Samsung,Huawei,Iphone.Én egy iphone 6-ra gondoltam de nm tudom jo döntés volna e.Létszi irajtok le h jó e vagy nm vagy h mi a baj vele.KÖSZI2019. dec. 20. 21:00
1/2 anonim válasza:
iPhone 6ot idén már nem éri meg venni.
2/2 anonim válasza:
Milyen árkategóriában keresel telefont? Mik az elvárásaid egy telefonnal szemben? I6ot én se vennék már, most kezdik majd belassítani, hogy vedd az újat, frissítést se fog már kapni annyit. I7 se éri már meg annyira, bár az határeset. Ha IPhone, akkor 8nál alább ne adj.. Huaweiből amit szerintem érdemes venni, az a P20/Lite/Pro, P30/Lite/Pro, Mate 20 széria, Honor 20 széria, Samsungnál A40, A50, A70, A80, S8tol felfele az S modellek, illetve a Note 7tol a Noteosok. De a Xiaomi telefonokat is érdemes megnezni. 70-120 ezer forint között bitang erős Xiaomi telefonok vannak. Mind akksi, képminőség, tárhely szempontjából. Mindenképpen idén szeretnél még telefont venni? Lehet érdemes lenne megvárnod amíg kijonnek az új, megjobb telefonok és ha onnan nem találnál megfelelőt, meg mindig vissza tudsz térni az általam felsoroltakra, csak még jobban le lesznek arazva, ha jönnek ki az újak. Remélem nem késtem el a válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!