Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meddig bírják, az írható CD-k?

Meddig bírják, az írható CD-k?

Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 17:23
 1/6 Szirty ***** válasza:
100%

Minőségtől, anyagtól, írástól függően 1-20 évig kb.

Most előszedtem egy 17 éves és egy 15 éves (TDK és Philips) lemezt.

Mindkettő olvasható.

De van jópár amit egy év után nem lehetett hibamentesen olvasni. Ezek főleg az egykor népszerű és olcsó "CD szalámis" változatok.

2019. dec. 20. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden paramétert figyelembe véve 0 perc és 15 év között :)
2019. dec. 20. 17:46
 3/6 A kérdező kommentje:
A Maxellek kb. meddig bírják?
2019. dec. 20. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Írták!! 0 perc - 15 év!!Ez az összesre igaz.
2019. dec. 20. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

hányszor kerül még elő ez a kérdés? o.O

redundancia!!

RE DUN DAN CIA!!!!

ha valami fontos adatod van akkor azt több helyre rakd el, ne bíz semmiféle cd-ben vinyóban felhőben.

több helyen legyen meg, mert bármikor tönkremehet a cd.

nem bírják sokat, nekem vannak nagyon régi lemezeim és már elég sok . gondom van velük.

2019. dec. 20. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Maxxellről fingom sincs, én Verbatimot használtam a cd-írós évek alatt. Ma is lejátszhatók a sok éves filmek, zenék.

Mire akarod használni? Mert "mi a jó megoldás arra, hogy 20 év múlva előveszem és megnézem a képeimet" kérdésre nem 1 db írott cd a válasz.

2019. dec. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!