Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nemreg váltottam egy oralB...

Nemreg váltottam egy oralB elektromos fogkefe, de nem tudom, hogy hogyan taroljam, ha nincs használatban?

Figyelt kérdés
Hogyan taroljam? Tegyem le a toltofejere? Nem okoz az rosszat az akksinak, ha folyamatosan töltőn van vagy ez úgy van kialakítva, hogy ez nem okoz neki problémát?
2019. dec. 15. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Buta csepptöltő, ha nem használod, egy éjszaka után tedd a töltő mellé. Hetetne egyszer tedd vissza. Ha használod, addig használd, ameddig az akku bírja, több fogmosást kibír. Szereti az akku, ha le van merítve, ezekben még NiMH akku van.
2019. dec. 15. 23:48
 2/4 anonim válasza:
62%
Le van írva a használati utasításában is hogy nem árt neki ha a töltőn tárolod amikor nincs használatban.
2019. dec. 25. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Attól még árt neki, nincs benne semmilyen töltéssazbályzás, csepptölti, és szép lassan megöli az akkut. Ha nem tárolja folyamatosan a töltőn, sokkal tovább fogja bírni az akku.
2019. dec. 26. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
61%

Na, megkerestem a használati utasítást. Az is le van írva, hogy az akkumulátor maximális kapacitásának megőrzése érdekében rendszeres időközönként teljesen le kell meríteni.

Erről ennyit.

2019. dec. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!