Nemreg váltottam egy oralB elektromos fogkefe, de nem tudom, hogy hogyan taroljam, ha nincs használatban?
Figyelt kérdés
Hogyan taroljam? Tegyem le a toltofejere? Nem okoz az rosszat az akksinak, ha folyamatosan töltőn van vagy ez úgy van kialakítva, hogy ez nem okoz neki problémát?2019. dec. 15. 23:16
1/4 anonim válasza:
Buta csepptöltő, ha nem használod, egy éjszaka után tedd a töltő mellé. Hetetne egyszer tedd vissza. Ha használod, addig használd, ameddig az akku bírja, több fogmosást kibír. Szereti az akku, ha le van merítve, ezekben még NiMH akku van.
2/4 anonim válasza:
Le van írva a használati utasításában is hogy nem árt neki ha a töltőn tárolod amikor nincs használatban.
3/4 anonim válasza:
Attól még árt neki, nincs benne semmilyen töltéssazbályzás, csepptölti, és szép lassan megöli az akkut. Ha nem tárolja folyamatosan a töltőn, sokkal tovább fogja bírni az akku.
4/4 anonim válasza:
Na, megkerestem a használati utasítást. Az is le van írva, hogy az akkumulátor maximális kapacitásának megőrzése érdekében rendszeres időközönként teljesen le kell meríteni.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!