Ha veszek egy casio órát az "meddig fog ketyegni"?
Figyelt kérdés
Mennyi az élettartama? Nem az elemre gondolok hanem magára az órára. Életem végéig működni fog? Vagy pár év alatt bekrepál mint minden elektronikai cucc? 60 ezer forint értékben vennék.2019. dec. 15. 15:24
1/4 anonim válasza:
Casióval nincs tapasztalatom, de nekem egy sokkalta olcsóbb kvarcórám még mindig működik 7 év után is.
3/4 anonim válasza:
elsős középsulis koromban kaptam, mert bejáró voltam és akkor még nem volt okostelcsike hogy azon tudjam nézni az időt, hogy épp melyik vonatot késtem le :D
ez 1994-ben volt.....
néhány emelcsere már kellett, de még mindig jön-megy teszi a dolgát.
4/4 anonim válasza:
Menni megy csak olyan karcos lesz 6-8 év után hogy nem nagyon akarod majd felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!