Egy CyberPower BU650E szünetmentes tápegységnek mennyire szabad (na) melegednie?
Figyelt kérdés
Nekem a jobb alsó sarokban (elől nézetből)elég melegnek tűnik, nem tudom, hogy a trafó vagy az aksi melegszik-e.2019. dec. 15. 11:20
1/5 anonim válasza:
Leginkább az elektronika teljesítmény-félvezetői (tranzisztorok, diódák), tehát ami hűtőbordára szerelt.
Az is főleg, amikor az akku energiáját elkezdi átalakítani 230 V-ra.
Töltés közben kevésbé / enyhébben.
Vagy neked máskor is melegszik?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem kb. 30 fok biztosan van 40-ben nem vagyok biztos, de elégé meleg. Viszont ez csak egy sarokban ahogy irtam is. Áramszünet eseté nnem tudom mennyire melegszik még jobban mert nem volt még élesben áram nélkül használva.
2019. dec. 15. 17:54
3/5 anonim válasza:
"nem volt még élesben áram nélkül használva."
Ez azért hibás gondolkodás, mert gyakorlatilag nem tesztelted le, csak vársz türelmesen, hogy majd a legközelebbi áramszünetnél hagyjon cserben esetleg.
Ha nincs szerencséd.
Aláírom, hogy gyárilag is tesztelték bizonyára, de én akkor sem állnám meg, hogy ne ellenőrizzem. Hátha pont hibás és vissza kell vinni stb., akármi lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nemsokára kipróbálom egy áramszünettel, hogy miként működik, és fogok írni. Gondolom az elegendő, hogy ha kihúzom a konnektorból a tápegységet.
2019. dec. 15. 18:18
5/5 A kérdező kommentje:
Leteszteltem, és minden rendben van vele. Kb. 5 percig minden oké volt, tovább nem néztem. Szépen vitte a gépet és a monitort, a másik szünetmentes pedig ment a tv-vel és hangrendszerrel. :)
2019. dec. 16. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!