Egy kis víz érte a bluetoothos hangszóromat, és most nem működik megfelelően. Mit tegyek?
A Tronsmart T6 Plus hangszóróm elvileg víz és ütés álló, viszont kb 1 dl víz érte az alját és el is romlott tőle. Miután víz érte egyből letöröltem.
Random beletekerget a zenékbe, illetve 1 gomb nem működik rajta.
Meg van pár random dolog amit eddig nem csinált.
4 órája érte víz.
Mit tegyek? Csak hagyjam száradni?
Vedd ki belőle az akkut vagy elemet ha van rá lehetőség és ne használd 1 hétig. Tartsd száraz, meleg helyen.
Miután kiszáradt még van valamennyi esélyed hogy működni fog (attól függően mennyi víz került bele és hova).
De semmiképp ne erőltesd a működtetését, ne próbálgasd. Hagyd kiszáradni!
Most is működik, zenét gond nélkül lejátsz és néha teljesen jó.
Akksit nem tudom kiszedni belőle mivel úgy van felépítve.
Én használtam esőbe a tronsmart t 6 pluszt és nem volt semmi baj , aztán rá 2 napra elromlott azbegyik hangszórója és nem javitották garanciálisan mert a forgalmazó állitása szerint nem volt lezárva megfelelően a készülék és más is sérült benne. A javitás annyiba került volna mint a hangszóró ára újonnan .
Szóval a t6 + nem vizálló :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!