Milyen nagy érzékenységű eszközzel, mikrofonnal tudnám rögzíteni az itthoni kávéfőző hangjait?
Figyelt kérdés
Az régi kávéfőzőnk nagyon érdekes hangokat ad ki, miután már lefőtt benne a kávé. Leginkább a bálnaénekre hasonlít olykor, de változik is a hang, ahogyan hül kifelé a készülék. Ezt szeretném rögzíteni, lehetőleg olyan jó minőségben, hogy utána lehessen a felvételt lassítani, gyorsítani, stb, és esetleg valamilyen hangmontázsban, zenei kompozícióban, vagy háttérzajként fölhasználni. Milyen eszközzel, mikrofonnal tudnám ezt megtenni?2019. dec. 11. 17:33
1/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod elsőre a mobiloddal.
2/7 A kérdező kommentje:
sajnos az nincs, illetve nem hangrögzítős
2019. dec. 11. 18:51
3/7 anonim válasza:
Jézuskaszezon van, holnap is rendel szerintem.
4/7 anonim válasza:
"sajnos az nincs, illetve nem hangrögzítős ..."
És nem ismersz senkit, akinek van, és segítene neked felvenni?
Nekem van egy USB mikrofonom, elég jó, ha Miskolc környékén laksz, kölcsönadhatom.
5/7 A kérdező kommentje:
értem, de azt hittem, hogy ehez valamilyen speciális, nagy érzékenységű, fókuszálható mikrofon kell, hogy a felvételben benne legyenek az apró neszek, zörejek, szusszanások, amiket a kávéfőző kiad
hiszem, hogy a kávéfőző felvett neszeiben, ha azt megfelelőképpen lelassítjuk a számítógépen, akkor meghallhatjuk a túlvilági szellemek üzenetét!
2019. dec. 12. 01:40
6/7 anonim válasza:
Azt az alapzajból szokták tetszőleges rongy FFT effekttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!