Miért sípolt a boltban a lopásjelző készülék?
Pedig van benne valami, különben nem vonyítana.
én teszkóban jártam így. Befelé sípolt, megálltam ránéztem a biztonsági őrre, az meg stírölte a csajokat tovább, közben meg ott sípolt mellette a lopásgátló kapu.
a k. anyádat - gondoltam és bementem vásárolni.
Kifelé jövet egy normális pénztárost kerestem - mivel minden nap oda járok, ismerem már őket melyik a bunkó, melyik a normális és ahhoz álltam be.
Persze besípolt, mondtam neki mi van.
Elvette a könyvet, nyomkodott a monitoron valamit, kétszer lecsippantotta a vonalkódját és kész., nem sípolt többet.
Azt a könyvet nem forgalmazza a teszkó az biztos, szal nem tudom mit csinált, hogy csinálta.
valami pénztáros jó lenne ha válaszolna nekünk! :)
Nem a kódot csipigta le, de általában ugy rakják a lopásgátlót, hogy a vonalkód leolvasásakor a berendezés semlegesítse azt is.
Szoktál hallani egy rövid berregést néha a pénztárosnál?
Lehet, hogy manapság már gyártáskor tesznek bele valamit a ragasztott résznél.
A pénztáros pedig úgy tudja hatástalanítani, hogy az asztalon tologatja, ahol alulról be van építve valami eszköz, ami elektromágneses sugárzással tönkreteszi a lopásjelzőt. Esetleg permanens mágnessel, fogalmam sincs.
Meg lehet figyelni, hogy amikor nem sikerül a hatástalanítás, a pénztáros ismét elkezdi "súrolni az asztalt" egy ponton.
Vagy lehet ilyen hatástalanító működése kódleolvasónak is, ha jól rémlik.
# 2
Ha berregés, akkor elektromágnes lehet (nem permanens).
"Szoktál hallani egy rövid berregést néha a pénztárosnál?"
hajjajjj... itt belül a mellkasomban, amikor a diákmunkás lányokhoz állok be nyáron amikor spagettipántos topban susgják, hogy "pinkód-ződgomb-pinkód"
:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!