Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen televíziót vennétek...

Milyen televíziót vennétek 200 ezerből?

Figyelt kérdés

Sorozatokat, filmeket néznék. Tv csatornákat ritkán. Alkalom adtán xbox one x konzollal játszadoznék. Hangzása nem fontos, mert kap egy 2.1 hangprojektort. Képernyőméretet illetően 55" alá nem mennék.

Sajnos nem vagyok képben a mai tv trendekkel, így nem sokat konyítok hozzá.

LG 55sm8200pla készülékről mi a véleményetek? Esetleg más javaslat?

2019. dec. 9. 21:27
 1/3 anonim válasza:
Nagyon jó vétel én ajánlom
2019. dec. 9. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
4k legyen, bár még kevés ilyen tartalom van és az is drága (egy UHD BD 10 rugó), ez idővel változhat. Az xbox adott, de azon túl mivel hajtanád meg? PC, DVD, BD lejátszó, dedikált médialejátszó, esetleg olyan maradi vagy mint én és VHS kazettákat is nézel? (ahhoz képest nem annyira borzasztó a képük nagy tévén, 50 méter koax kábelen RF modulátorral se)
2019. dec. 9. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak a fent említett dolgokra használnám.
2019. dec. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!