Még egy "Felpúposodd az aksim, mit csináljak? " téma
Elolvastam az összes "felpúposodott" keresőszóra kiadott aksis kérdést és választ. Ezekből és fizika szakos háttértudásomból a következőt szűrtem le:
- a készülék szabályozza a töltés, ha felpúposodott az aksi, lehet a készülék feszültség-szabályozó hibája, de inkább az aksié;
- cellák mehettek benne tönkre, amiért csak a maradék töltődik;
- ha forrósodik, ne használjam, mert kigyulladhat;
- egyébként lehet használni de ellenőrzés alatt érdemes tölteni.
A kérdésem: a fentiek helyesek?
Egyáltalán látott már valaki akkut felrobban a saját szemével, amit előtte használt és tapogatott?
Az aksira 2 tök más szám van írva. Végül a BM-06-ot én is megtaláltam, de xar 2000-es utángyártott mind.
Hol találtad a CS-MYH690SL számot hozzá? Most megnéztem, de sajnos az is 2000-es utángyártott.
Mivel 2 hete sincs, hogy hazajöttem, most intézkedtem, és egy boltban rendeltek nekem eredeti 2400-ast. Már avval megy: ég és föld az előzőhöz képest még új korából is. Szerintem selejtet kaptam az elején...
Az az érdekes még a sztoriban, hogy egy Sandberg 420-35 power bankkal is így jártam. Kaptam egy másikat kérdés nélkül, ingyen (gari), és az is jobban és kicsit máshogy működik, mint az előző.
A lényeg, hogy meg van oldva, és tanultam belőle.
"Hol találtad a CS-MYH690SL számot hozzá?"
A Google-képkeresőben, Amazon stb. találatokon látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!