Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha ezt a led lámpás sokkolót...

Ha ezt a led lámpás sokkolót megrendelném, lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés

Ezt a led lámpás sokkolót rendelném meg, itthon tartanám csak olyan helyen lakok ahol jól jön...

[link]

Ha csak szimplán megrendelném, és itthon tartanám ide érne és nem lenne belőle bajom?

2019. dec. 8. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi.
2019. dec. 8. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Legális a forgalmazása és a vásárlása.

A 175/2003 Korm. rendelet szabályozza a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökkel kapcsolatos rendelkezéseket. A boxer, a vipera, a 8 cm-t meghaladó pengehosszúságú kés, az ütés céljára használható, vagy az ütés erejét bármilyen módon fokozó eszköz, elektromos sokkoló, lőfegyverutánzat, stb… magánterületen való önvédelmi célú használata nem tiltott, de egy esetleges rendőrségi eljárás során a használat jogosságát (arányosság, fokozatosság) vizsgálni fogják. Az ilyen eszközök közterületen, valamint közforgalmú járművön való viselése, használata szabálysértésbe ütközik.

2019. dec. 8. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Tehát arra vagyok kiváncsi: Ha ezt megrendelem, hozza a futár, kifizetem és átveszem akkor nem lehet semmi rendőrségi ügy belőle, igaz?

(És nyilván itthon tartom)

2019. dec. 8. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én viselnék ilyet törvény ide vagy oda hiszen sohasem tudni ki támad rám éjjel amikor egyedül vagyok mert volt már olyan és nagyon megrugdostak (hátbarúgtak mögöttem) a kocsmából váratlanul rámrontó részeg cigányok.
2019. dec. 17. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!