Fotókat akarok átrakni Pc- ről ( win 10) USB stick-re de nem tudom kivitelezni, a Google se ír erről a müveletről. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 13:30
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen hiba üzenetet? Itt arrol van szó, hogy fogalmam sincs a lépésekről amiket végig kell járni ahhoz, hogy a fotókat a pc-ről az USB stick-re menthessem. Ezekre a lépésekre lenne szükségem, ha valaki leírná ide.
2019. dec. 6. 15:27
3/10 anonim válasza:
Fájlkezelő>átrakandó helyének kiválasztása> ha megvan> kijelölés>másolás> most kiválasztod a hova könyvtárat> és beillesztés.
4/10 A kérdező kommentje:
Másképpen fogalmazom meg a kérdést: van-e lehetőség onedrive-ről usb stick-re másolni( menteni) a fényképeket és ha igen, hogyan? Az OneDrive Pc-n van (win 10)
2019. dec. 6. 17:33
5/10 anonim válasza:
Beraksz a gépbe egy USB stickket. Majd : startmenű, fájlkezelőben megkeresed, és megnyitod ( kis ablakban ). Majd ugyancsajk a fájlkezelőben megnyitod az OneDrive mappát. Így két mappád lesz megnyitva. A kát mappa között pedig vagy az egérrel áthúzva, vagy kijelölve az adott képet ( jobb klikk: másolás, áthelyezést választva) átrakod.)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meg próbálom így.
2019. dec. 6. 18:32
7/10 anonim válasza:
Szia! Kipróbáltam, így működik. De aprólékosan, minden fogást nem tudtam leírni, mert túl sok lenne. Gondolom, valamennyi PC ismereted már van, ennyiből ki kell hogy igazodjál. Ha gondod van írjál
8/10 A kérdező kommentje:
Pc ismeretem minimális, de ahogyan leírtad -számba rágtad- biztosan menni fog. Nehezen bogozom ki magam a windows 10 -el. Még egyszer, nagyon köszönöm.
2019. dec. 6. 19:02
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves ismeretlen segítőm : tudatom, hogy a leírásod alapján megoldottam a fotók pendrive - re rakását. Köszönöm.
2019. dec. 7. 14:36
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Örülök, ha segíthettem. Ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!