NCore-on Seed-elek, de nem megy a feltöltési számláló. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 gigát letöltöttem, utorrenten 100%-on van, seed-el, nCore-on mutatja is ,hogy Seed, de nem megy feljesbb 0-nál a B mérő. Ez normális? 48 óra múlva, amikor lejár a számláló törölhetem?2019. dec. 5. 21:27
1/11 Jól van ez így? válasza:
Sokan seedelik és sokan szedik lefele is és a nálad gyorsabbakhoz csatlakoznak. Vagy kevés a seeder és éppen nem tölti le senki. Miután legalább 48 órát seedben tartottad a kliensedben és az Aktivitás/seed kötelezett torrenteknél is eltűnik a listából, törölheted.
2/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor az a 48 óra az nem az az idő amenyi idő alatt vissza kell tölteni, hanem addig seedelni kell utorrentben, és ha lejárt, akkor eltűnik a ilstáról és törölhetem.
2019. dec. 5. 21:46
4/11 anonim válasza:
A hónap végéig kell teljesíteni.
Vagy a 100%-át visszatöltöd, vagy 48 óráig seedeled. De a százalékkal arányosan csökken az idő is, tehát pl. ha 50%-ot visszatöltöttél, akkor már csak 24 óráig kell seedelni a 48 helyett.
5/11 A kérdező kommentje:
de az arány mindegyiknél 0,000 a feltöltöttség meg nem változik. utorrentnél írja, hogy seed, de feltöltésnél meg csak néha néha írja ki, hogy 0,1kb/s
2019. dec. 6. 06:50
6/11 anonim válasza:
Mert senki nem tölti le tőled. Ez akkor lehet, ha az adott torrentet sokkal többen seedelik, mint ahányan letöltik. Ha lassú az internetkapcsolatod, az tovább rontja az esélyeidet. De pont ezért találták ki, hogy elég feltöltés nélkül seedelni 48 óráigés azzal is teljesíted a kötelezettséged.
7/11 A kérdező kommentje:
de nincs feltöltési sebesség. 0.00kb/s mindegyiknél. Akkor is hagyni kell?
2019. dec. 6. 12:57
8/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te el is olvasod a válaszokat, vagy csak fújod a magadét?
#6 leírta:
"... elég feltöltés nélkül seedelni 48 óráigés azzal is teljesíted a kötelezettséged."
A seed és a feltöltés nem ugyanaz! Seed-elni lehet feltöltés nélkül, de visszatölteni nem lehet seed nélkül.
9/11 A kérdező kommentje:
jó, közben leesett, csak kicsit be voltam sz@rva.. Tehát akkor hagyom seedelni, ímg le nem jár a számláló, utána törölhetem.
2019. dec. 6. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!