Telekom set top box?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még boxom (digis vagyok kabellel), lenne pár kérdésem: lehet rola csatornakat torolni? (tok felesleges egy csomo ado, plusz van amibol van sima meg hd is stb). Csatornákat lehet sorrendbe rakni?

Köszönöm!

2019. dec. 4. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, lehet
2019. dec. 4. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Kedvenceket tudsz állítani.
2019. dec. 4. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, lehet... Mit? Torolni? Sorrendbe rakni!
2019. dec. 4. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak futólag ismerem ezeket, de általában úgy szokott működni a digitális rendszereknél, hogy a szolgáltató letiltja a módosítás lehetőségét, mégpedig azért, hogy egy központi frissítés ne okozhasson kavarodást, illetve az ügyfél se mondhassa, hogy nála épp nem fogható valami, amiért fizetett.

De ez független attól, hogy saját "Kedvencek" listát hozhatsz létre, amit úgy rendezgethetsz, ahogy akarsz.

2019. dec. 5. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
én mamámnak kedvencek nélkül rendeztem, töröltem
2019. dec. 5. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Ott dolgozom, műszakisként.

Törölni nem lehet, de elrejteni igen (de az eredmény ugyanaz, nem látszik a csatornalistában). A sorrend is változtatható. Nincs tiltva ezeknek a beállítása.

2019. dec. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!