Wifi nevet és jelszót hogy tudok beállítani EGYSZERŰEN?
Nekem az a gyanúm, hogy a kérdés érthető megfogalmazása is túl nagy kihívás lehet neked.
Azaz nem is beállítani akarod a jelszót, hanem csak használni, alkalmazni.
Valamivel, csak azt sem tudtad megemlíteni, hogy mit is akarsz voltaképpen.
Van olyan wifi amin van gyors konfigurálás, "Quick setting" vagy milyen menüpont. Ott gyorsabb picivel és egyszerűbb, nem kell keresgetni át írod az SSID-t (ez a wifi neve) meg a security key-t (wifi jelszó) és már meg is vagy.
Annyit javasolnék esetleg hogy az eszköz alján van egy verzió szám, hogy mi maga az eszköznek a neve (nem a wifi név, hanem az eszköz típus). Arra ha rá keresel akkor mutatja esetleg hogyan tudod állítani, melyik menüpontban és azért úgy sokkal egyszerűbb, hogy látod hova kell kattintani és mit is kell átállítani.
Tippelek: országgyűlési képviselő vagy!
:D
Beállítani...
Laikus nyelven át akarja írni a jelszót hogy ne egy megjegyezhetetlen kódsor legyen. Én értem mit is akar.
(Ha nem tud ilyeneket beállítani ne várd már el hogy szaknyelven beszéljen.)
# 5
Szerintem meg te állsz hozzá naivan, nem ismered ezt az oldalt.
Simán elképzelhető, hogy csak a telefonján akarja beállítani a jelszót, Wifi-használat céljából.
Nyilván nem zárható ki semmi, de online és offline tapasztalataim alapján is gyanús a dolog.
Véletlenül nem Digikábeles szolgáltatás, annak is a LAN-kábeles fajtája?
Vagy írd meg, hogy pontosan miről van szó!
ez a router bejelentkezési oldala?
Az adatok a routeren kellene hogy legyenek, az adattábláján.
felhasználónéz és jelszó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!