Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudnék tetováló tollat...

Honnan tudnék tetováló tollat rendelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Kezdő tetováló vagyok és szeretnék egy tetováló tollat venni. Viszont tanácstalan vagyok, hogy milyet és melyiket. Nem szeretnék nagyon drágát sem, viszont túl olcsót se. Tud valaki segíteni, hogy melyik márka lenne jó és megbízható?

Köszi a válaszokat!:)

#tetoválás #tattoo pen #tetováló toll
2019. dec. 2. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ott találsz bőven. Van olcsóbb, van drágább egyaránt. Csak megbízható árúkat árulnak. Ha egyenlőre csak gyakorlóbőrre kell, akkor a sima olcsóbb tökéletes. Ha valódi bőrre, akkor attól függ, mire kell. Kiegészíteni, vagy freestyle mintához? Ahhoz jobb az Art Graph, vagy a tombow. De gyakszibőrre a sima golyóstoll is jó, vagy töltőtoll, hamég nagyon az elején jársz. Stencilezőtoll meg evidens, hogy mire jó ;)

De ha tanácstalan vagy nagyon, akkor ott van az oldalon elérhetőség, hívd őket, vagy írj nekik mailt.

2019. dec. 3. 06:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát meg mondom őszintén, hogy van rendes gépem is, tekercses. Magamra szoktam varrrni gyakorlásképpen, még az elején tartok a dolognak. Csak a rendes gép nekem hogy is mondjam..kényelmetlen.:D Nehéz is, hangos is, meg amúgy is használtan vettem. Ezért gondoltam arra, hogy veszek egy tollat, ami egyszerűbb és könnyebb varrni vele.
2019. dec. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!