Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-cigihez milyen tankot vegyek?

E-cigihez milyen tankot vegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy Smok t-priv 220w Gold e-cigit. Járt hozzá egy Tfv8 baby tank. Szeretnék venni hozzá másik tankot, de nem tudom, hogy mit kell ilyenkor figyelembe venni!? A kérdések: Csak “smok” gyártmányú tankot tehetek rá?

Mit kell nézni, mi alapján válasszak?

Esetleg ajánlások?

2019. nov. 26. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szovjet második világháborús tankot. Mégis mit gondoltál?
2019. nov. 26. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Amit tudniillik, a Smok, mint márka/gyártó az elektronikus cigaretta iparban egy elég silány minőséget képviselő cég. Többnyire a kinézetre mennek, de az anyagminőség, belső elektronika silány, hozzáértők kifejezetten elutasítják, ferde szemmel néznek rá.

Milyen tankot akarsz? Sub-ohm, RTA, RDA? Mik az igényeid?

"A kérdések: Csak “smok” gyártmányú tankot tehetek rá?"

-Nem, bármilyet, aminek 510-es csatlakozása van, ez nagyjából 99,99%-ban ilyen a mai tankoknál.

2019. nov. 27. 07:50
 3/4 A kérdező kommentje:
1. Én német tankra gondoltam, de akkor veszek egy szovjetet is😂
2019. nov. 27. 07:54
 4/4 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm a válaszodat!😅
2019. nov. 27. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!