Hogy tanulhatnék meg számítógépet/laptopot javítani?
# 2
Kész, ennyi, megvolt a tanfolyam.
-----------
Szerintem egyik lehetőség, hogy rakj össze magadnak egy számítógépet és tanuld meg a működését, minél részletesebben. Hardver és szoftver szinten egyaránt.
Látogathatsz fórumokat mindkét témában, ahol a felmerülő problémákból sokat lehet tanulni, miközben magad is próbálsz válaszolni.
Ez sok esetben nem is olyan nehéz, amikor csak megkeresed a Google segítségével a megoldást, így miközben segítesz másoknak (akik nem hallottak még a Google keresőről, vagy nem tudnak angolul), magad is okulsz belőle.
Régen én is így tanultam sokat a gépekről, míg rá nem untam a témára.
Csak annyi, hogy én kicsit más alapokról indultam, amit úgy szoktam szemléltetni: időszámításunk szerint Windows 98-ban raktam össze az első gépem, a TV-videó szervizemben.
Azaz nem mondanám, hogy túl nagy nehézséget okozott, bizonyos szempontból.
De azért előbb mégis művelődni kellett az akkori PC-s folyóiratokból, mert korábban nem foglalkoztam ilyesmivel egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!