Működik is, meg nem is?
Van egy külső merevlemezem. Már se a laptop, se az asztali gép nem ismeri fel, pedig régen működött rajtuk. Amikor csatlakoztatom, megjeleníti, mint meghajtót, de úgy érzékeli, mintha üres lenne, pedig vannak rajta adatok. Másik kábellel se jó.
Viszont, ha a tv-re csatlakoztatom, a tv-n meg tudom nézni mi van rajta, csak a többi gépen nem.
Evvel mit lehet kezdeni? Van rajta pár fontos dolog, ami jó lenne, ha nem veszne el.
Előre is köszi a válaszokat!

jah, nekem i van egy ilyenem.
végigpörgettem rajta egy recovery programot, az visszaállította az adatokat és elmentettem ami kellett.
utána mégegyszer rámásoltam formázás után dolgokat, de megint elfelejtette, úgyhogy "archiváltam" a padlásra :D

Attól függ, ha a TV-által kódolt felvételekről van szó, talán lehetséges, bár akkor is mutathatna valamit a gépen, csak nem lejátszható formában.
Ha számítógépes adatokról van szó, talán nem kap elég tápot az USB-ről.
Vagy saját tápos?

Van olyan lehetőség is, hogy a külső házból kiépíted a HDD-t és az asztali géphez belülről csatlakoztatod.
SATA-meghajtónál ez nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!