Melyik elektromos gitárt vegyem? Esetleg tudnátok ajánlani valamit 60 ezer forint környékén?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyiket ajánlanátok? Vagy hasonló árkategóriában (max 70 ezerig) valami mást? Nem olyan régen kezdtem el gitározni, de eljött a pillanat, amikor a régi, olcsó gitáromat már szeretném lecserélni. Csak otthoni felhasználásra kéne.
2019. nov. 17. 17:53
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy. Olyat válassz aminek tetszik a külseje, és kényelmes is.
2/4 anonim válasza:
Én ezek közül egyiket sem venném. Inkább használt ennyiért. Abból mondjuk egy Ibanez grg370dx ha ez a forma tetszik, rosszabb esetben (tremolózni viszont nem való k) grg170dx
3/4 A kérdező kommentje:
Tremolózni nem akarok, 170dx nem sokkal drágább, még azon is elgondolkodom.
2019. nov. 23. 09:41
4/4 anonim válasza:
Ibanez gio-t nem vennék. Volt régebben grg270-em. Aztán vettem egy ltd-t használtan(mh-250). Ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!