Blaupunkt rádió vélemények? Lehet hogy veszek 1-et, de még nem tudom hogy hogyan szól, miket tud?
Blaupunkt van sokféle, bár mindegy, egyiket sem teszteltem.
Ami tény:
1-et (négy leütés)
egyet (öt leütés)
Hogy ez mekkora jó, egy leütés megspórolható. Cserébe kicsit igénytelen, kicsit parasztos az előadás, de az nem számít.
Direkt akarsz CD-s szerkezetet, ami még drágább is?
Amúgy nem sok különbség van ma már ezek között, az adott tápfeszültség pedig behatárolja a kivehető teljesítményt.
Talán a MOSFET végfokok kevéssel jobban tudják ezt kiaknázni, mert nincs bázis-emitter feszültségesés, így egészen a tápfeszültség határáig képesek vezetni.
Ha meg csak külön végfokot használsz, a belső végfok amúgy sem érdekes.
Ezért csodálkoztam én is, de ma már Bluetooth nélkülit sem érdemes venni szerintem.
Sokkal praktikusabb, ha telefonról megy a zene. Amellett kihangosítja a hívásokat, bár a rádióba épített mikrofon nem feltétlenül veszi jól a hangot (típusfüggő?), de azt én kivezettem külsőre.
Régebben előfordult, hogy a zene mellett nem hallottam meg a telefonhívást. Vagy épp zene közben "képzelődtem" bizonyos hangoknál, hogy ez véletlenül nem a telefon hangja volt? Zavaró volt, mert üzleti okból is fel kell venni a hívásokat.
Így a tévedés kizárt, hiszen a telefonhívás lenémítja a zenét.
Meg a navigáció is lehalkítja.
Bónusz, hogy rövidebb utaknál nem is fontos kitenni a telefont a műszerfalra, maradhat a zsebemben is.
A Bluetooth így is kapcsolódik, a rádióról tudom indítani a zenét és/vagy fogadni a hívásokat.
Bárki tud, de zavaró, hogy hátha meglát egy rendőr és megbüntet, illetve kéziváltós autóval még körülményes, vagy balesetveszélyes is lehet.
Meg a másik, amikor hangos zenénél nem vettem észre a telefont.
Telefon mellett szól az is, hogy azon praktikusabban elő lehet készíteni, vagy időnként cserélni a zenéket, mert gyakrabban kéznél van.
Míg egyéb adathordozó az autóban felejtődik, pont nincs kéznél stb.
Mobilnettel ráadásul további lehetőségek is kitárulnak, hogy ne kelljen folyton ugyanazokat a zenéket hallgatni.
Még egy szempont, ha időnként FM-rádiót is akarok hallgatni (persze, unalmasak a reklámok, de tegyük fel), azt felhangosítva szintén nem hallom meg a telefont.
De ha olyan a fejegység, ami hívásnál az FM-et is lenémítja, ez is megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!