Az lehetséges hogyha nekem Windows 7 van a gépemen ami általában lassabb szokott lenni és rá teszem a Windows 8-at akkor gyorsabb lesz és jobban fog működni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 15:21
11/14 anonim válasza:
Az csak akkor dob rajta, ha temp fájlok stb miatt volt lassú.
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem igazából nem játékra kell a gép hanem Abletonhoz, és rá szeretném tenni a Win 8-at ameddig nem lesz pénzem egy laptopra. Macbookon gondolkodok, Virtual Riot is azon dolgozik.
2019. okt. 27. 18:14
13/14 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz annyira ahhoz a fránya Windows 8-hoz? Véleményem szerint egyik legundorítóbb Windows az elmúlt évtizedben.
Az viszont biztos, hogy W8-al rosszabbul fog futni a gép, mint a W7-el.
14/14 anonim válasza:
Jó neked a Win 7, ne akarj Win 8-t, azt már a MS is lehúzta a WC-n.
Bő egy éve álltam át XP-ről W7-re, egy bő tízéves konfigot lehetett vele megmenteni, a 64 bites W7 alá már érdemes volt venni 8GB RAM-ot, és a DDR2 kínálta legmagasabb sebességgel hajtani, kapott még SSD-t, és így mindennapi feladatokhoz még egy jó ideig elegendő lesz. Videót nem vágok, és nem játszom rajta, minden másra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!