Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SMS fogadás itthoni telefonnal?

SMS fogadás itthoni telefonnal?

Figyelt kérdés
A Digi szolgáltatónál van egy csomag amihez jár itthoni “vezetékes” telefon csomag is, konkrétan nagyon olcsón lehet vele telefonálni, a digiseket pedig ingyen hívom. A lényeg az, hogy még x éve vettem hozzá a feljebb említett kis telefont. Nem vezetékes, hanem egy kis dokkolóban csücsül. Az lenne a kérdés, hogy lehet vele valahogy smst fogadni ha küldenek rá? Van kis kijelzője úgyhogy szerintem képes lenne rá, ha igen akkor hogy lehet beállítani? Mert ha küldenek rá, vagy küldök, nem mutatja. :-(

2019. okt. 23. 19:50
 1/6 A kérdező kommentje:
*Gigaset a120 bocsánat
2019. okt. 23. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne is törődj vele.
2019. okt. 23. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Mármint?
2019. okt. 23. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Tulajdonságok:

Könnyen használható, „érzékeny nyomás pontú” billentyűzet

„Plug and play” – előre beállított funkciók: a kézibeszélőt előre regisztráltuk a bázisállomáshoz

Megvilágított, grafikus kijelző

Hosszú beszélgetési és készenléti idő (18/200 óra)

50 kapcsolat adatainak rögzítése a készülék telefonkönyvében

Híváslista az utolsó 25 telefonszámról

Az utolsó 10 telefonszám újratárcsázható

A pontos dátumnak és a beszélgetés hosszúságának megjelenítése a kijelzőn

Ébresztő, riasztási, emlékeztető funkció

Hívófél adatainak kijelzése

Eco Mode Plus: a sugárzásmentes technológia

E szerint nem alkalmas sms fogadására. Hívd fel a szolgáltatót, biztos tudnak olyan készüléket ajánlani ami eme célra is megfelel, ne itt a tudálékos barmok oldalán érdeklődj!

2019. okt. 23. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen:

[link]

Valamikor régen fogadott SMS-eket is, saját szememmel láttam, de ha jól rémlik, a Telekom hálózatán megszüntették már ezt a szolgáltatást.

De az a biztos, ha a szolgáltatót kérdezed.

2019. okt. 24. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

" [link]

A tiéd sms képes. A kérdezőé nem.

2019. okt. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!