Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » MediaMarkt-ba szeretnék hűtőt...

MediaMarkt-ba szeretnék hűtőt venni, hogy működik a vásárlás?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy hűtőt, olyankor ez hogy működik, odamegyek egy eladóhoz és mondom neki, és megnézik a raktárba, hogy van-e? Ha van, akkor hogy visszük ki a kocsihoz? Sosem vettem még ilyen nagy dolgot, nem tudom hogy működik.
2019. okt. 23. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van nekik olyan kis kétkerekű kocsijuk, amin kitolják neked.
2019. okt. 23. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Rendeld meg tőlük neten, és ingyen vagy nagyon olcsón házhoz hozzák. Teljesen felesleges ilyen nagyméretű lomért személyesen bemenni az üzletbe. Ha tudod mit akarsz rendeld házhoz a webshopjukban, ha nem tudod mit akarsz akkor legfeljebb menj be és nézd ki a típust, és utána rendeld házhoz a webshopjukban.
2019. okt. 23. 15:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Van utánfutónk és utánfutónk is, egyszerűbb megvenni úgy, mert kiszállítani úgy sem tudják úgy időzíteni, hogy ne munkaidőbe legyen
2019. okt. 23. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

"Van utánfutónk és utánfutónk is."

Az nem az igazi, szerintem.

Inkább egy utánfutó kellene.

2019. okt. 23. 15:24
 5/13 anonim ***** válasza:

"úgy sem tudják úgy időzíteni, hogy ne munkaidőbe legyen"

Gondolom ezt akkor mondták neked, mikor kiszállítást szerettél volna egyeztetni.

2019. okt. 23. 16:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ők viszik ki és baja esik, az az ő saruk.

Ha te szállítod haza és baja lesz, az nem haranciás probléma.

Én mosógéppel jártam ugyanígy. elhozhattam volna, de kértem kiszállítást. Meg volt ütve. De ez becsomagolva nem látszott, csak amikor a helyszínen ki lett bontva.

Igaz, a szállító előbb alá akarta íratni a papírt, hogy sérülésmentesen vettem át.

Mondtam hogy ácsi, még ki se lett bontva. Szerintem akkor már tudta hogy horpadt.

Mindenesetre visszavitettem, a papírt meg úgy írtam alá, hogy sérülten érkezett. Kicserélték.

Ha én viszem haza, akkor lett volna egy horpadt mosógépem.

2019. okt. 23. 16:51
 7/13 A kérdező kommentje:
platós autó akart lenni, nem 2 utánfutó. A kiszállítóstól azert félek, mert nagyon sok olyat hallani, hogy sérülten érkezett, lsd egész nap ujracsomagolt, sérült termekeket arulnak olcsobban az emagon
2019. okt. 23. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:

"nagyon sok olyat hallani, hogy sérülten érkezett,"

Ami veled is előfordulhat, ha magad viszed haza.

De ha ők hibáznak, annyiszor küldöd vissza hogy cseréljék újra, ahányszor sérült. Ennyi.

Nem értem a logikádat.

2019. okt. 23. 18:47
 9/13 A kérdező kommentje:
És kinek van kedve küldözgetni vissza? Én sem értem a tiédet
2019. okt. 23. 18:58
 10/13 anonim ***** válasza:

"És kinek van kedve küldözgetni vissza?"

Akkor vedd meg a horpadtat.

2019. okt. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!