Mi tortenik akkor ha a nem ujra tolthetos elemet berakom toltobe?
nem javaslom.
ha szerencséd van, csak az elektrolit folyik ki belőle, de akár fel is robbanhat.
Mi történik akkor?
Jobb esetben semmi különös, rosszabb esetben baj.
De miért is fontolgattad ezt a dolgot? Felébredt benned a remény, hogy te leszel az első aki felfedezi hogy átvertek és mégis újratölthető?
# 3
Értetlenkedésért te sem mégy messzire.
Szó sem volt semmiféle telefonról, a kérdés valószínűleg ceruzaakkuhoz való töltőre vonatkozik.
Mivel azok 1,5 V alatti feszültségre töltenek, nagy tragédia nem lesz, ha belerakja az elemet, különösebben semmi nem lesz.
A szárazelemek nem töltésére valók, azaz nem visszafordítható kémiai elvre épülnek, ennek ellenére visszavesznek minimális töltést, de mégis komolytalan ilyen célra, nem használható.
Angolban egyébként az akku is battery, de úgy különböztetik meg, hogy van a primary battery (szárazelem) és secondary (akku).
Autós akksi töltőre tegyed !
De kint az udvaron ha lehet.
Én már tettem bele ceruza elemet tölteni de semmi nem történt, ennyi. Nem vette az áramot , pont annyi volt benn mint előtte.
És nem robbant fel sem.
koszonom a valaszokat,azert tettem fel ezt a kerdest mert kivancsi voltam mi tortenik a bele rakom az elem toltobe a nem ujra tolthetos elemet.
Kosz megegyszer hogy valaszoltatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!