Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a távirányít...

Mi a véleményetek a távirányítós lámpákról?

Figyelt kérdés
Nézegettem őket az Obiban, Praktikerben, szerettem volna vélemenyeket olvasni a neten róla. Nektek van esetleg?

2019. okt. 22. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Bszki, 1500 Ft egy olyan wifiről vezérelhető kapcsoló, ami mindent tud. Te meg itt leállnál szrakodni túlárazptt távirányítós lámpákkal?
2019. okt. 22. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nemrég óta van távirányítós ledlámpánk. Imádom! Nem a távirányító miatt, hanem mert nagyon jól világít. Be lehet állítani, hogy milyen erősen világítson, hideg, vagy meleg fénnyel, és még szép is. Semmi felesleges cicoma, 1 nagy kerek lap a plafonon.
2019. okt. 22. 15:10
 3/9 A kérdező kommentje:

1-nek: egyelőre csak a taviranyitós dolgot vettem észre, wifissel nem talalkoztam. Nekem mind1, honnan irányítom. De nem az irányítás érdekel.

2. Köszi, erre voltam kíváncsi. Szóval ki lehet használni ezt a tulajdonságát. Tetszett, h meleg-hideg színeket, erősséget lehet állítani. 😎

2019. okt. 22. 15:18
 4/9 anonim válasza:
94%
Én a Praktikerben vettem Eglo okos lámpát. Imádom, mert sokkal jobban világít, mint az égős, illetve ahogy mondtad, bármikor válthatok hidegről-melegre.., illetve az enyémet rengeteg színre lehet állítani.., sajnos nem járt hozzá távirányító, az nem volt a tartozéka, külön lehet rendelni hozzá.., viszon van egy applikációja, blútusszal lehet rácsatlakozni és úgy tudom kihasználni a funkcióit, nem vettem meg hozzá a távirányítót.
2019. okt. 22. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Manapság egy led lámpa tényleg 1,5 euró ha az aliról rendeled, gondolonm kapcsolód és kezed van, természetesen még mindig áll, hogy kb 5 euró egy olyan intelligens konnektor, ami ezeket vezérli is.

Google a barátod.

2019. okt. 22. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Nem tudom, mit erőlködsz, egy laikusnak sokkal egyszerűbb betekerni egy lámpát, mint lecserélni még a kapcsolót is. Ráadásul az csak kapcsol, esetleg dimmelhet is, de a dimmerek korlátozottam működnek együtt a LED-lámpákkal.

Nagyon nem ugyanaz, mint amikor egy lámpa önmagát szabályozza, hibátlanul. Plusz még színhőmérsékletet is.

2019. okt. 22. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk wifis led izzó van több helyen. Szeretjük, telefonnal tudjuk ki-be kapcsolni..sokszor hasznos számunkra
2019. okt. 22. 19:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Én csak megörültem, hogy egy lámpa adhat meleg es hideg fényt is. A szabalyozhatósága tetszett meg. Az, hogy mivel, az másodlagos. De utánanézek ennek a wifis dolognak is, jó dolognak tűnik. Köszi mindenkinek.
2019. okt. 22. 20:40
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen égő van, az is jó megoldás amúgy és ott is mindenféle színt, hideg fehéret, meleg fehéret tudsz, villog, stb...
2019. okt. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!