Miért lassú ennyire az okostévém? LG webOS TV LJ594V
Ezekbe az olcsó "smart" tvkbe általában valami régi android alapú rendszert pakolnak bele, azért ilyen lassú.
Smart tvbe 300 ezer körül indulnak a használható kategóriák, az ilyen olcsók mind csak parasztvakítás.
Az a baj hogy Magyarországon minden csak szaggat és lassú.
Még tökéletes Hd , full hd , tv adás sincs.Továbbá a dicsőséges internet sem tart lépést a szmart tv.-kel.
Így nagyon sok Sőt a legtöbb weblap sem kompatibilis a szmárt tv.-vel.A kompatibilis oldalak simán futnak a tv.-n is csak az kevés.Nekem philips Ultra HD (4k TV)-m van és ugyan ez a gondom.A Youtube alkalmazást használom ami jól működik.De így is nálam sokat megszakad a kapcsolat valamint elég gyakran kell áramtalanítani és újra indítani a tv-t mert lefagy.Két éve vettem és a frissítések sem segítettek javították a hibákat.Mindez kissé idegesítő de nesze nekem szmart tv.Igy a 4k-s adásra gondolni sem merek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!