Lehúztam a vécén a telefonom mit csináljak?
Gondolom, már nem kellett, azért húztad le.
Nem hallottál valamit a veszélyes hulladékgyűjtésről? Oda kellett volna vinned, a WC.-nél dugulást okoz.
El sem tudom képzelni, MIT keresett a telefonod a fürdőszobában?
Más: a gyakorira irkálsz, ahelyett, hogy mentenéd a menthetőt? Remélem, nem kapsz új telefont!
Kizárt dolog, hogy egy mostani méretű telefont le lehet húzni a vécén, ha normál méretű a kagyló és a lefolyórésze. Nem vetted észre, hogy beleesett? Ez is kizárt, hacsak nem vagy nagyon szórakozott. Ne kamuzz, mert azt elhiszem, hogy beleesik, de hogy még le is húzod véletlenül, azt már nem. Egyébként valami csoda folytán ez történt, akkor az elakadt valahol. Szólj a szüleidnek, vagy akivel laksz, de az alattad levőnek főleg, hogy várható egy jó nagy dugulás. Régi típusú telefont még esetleg elhinnék, hogy lemegy a lehúzáskor, de az is max. összecsukva.
Ezt a mondatodat meg nem is értem: "Lezuhan a csőbe vagy mi megyen le érte?"
A kérdés is már kizárt dolog. Ha beleesik a telefon, az mindenképpen azelőtt történik mielőtt bárki lehúzná azt. Ha pedig beleesett, nyilván nem az az első reakció, hogy akkor leküldöd a csatornába még 5 liter vízzel.
Kamunak is gyenge, életszerűtlen a kérdés.
"Lezuhan a csőbe vagy mi megyen le érte?"
A csőgörény.
De nem, egyébként ha valós lenne a kérdés, először is a WC-csészét le szokták szerelni (a csőgörénnyel dolgozó szakemberek is), utána mögötte még szét lehetne nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!