Wifi jel fogás, erősítés +10 méter?
hello
A Wifi jel messzebbről fogását szeretném megoldani a router piszkálása nélkül, a jelet a laptopom és a hadználati helytől 10 métere tudom fogni, de ahol kéne ott nem. Néztem ilyen USB antennát laptop ba. Az lenne a kérdésem hogy ezzel tudnák nyerni 10-15 métert? vagy nem Mert úgye a laptopban van wifi antenna csak az gyengébb, és ha veszek ilyen antennát akkkor a laptop on kell valamilyen beállítást csinálni? vagy csak rádugom és egyből hadználja is?
Wifi jelerősítőte lesz szükséged (repeater, exender....)
Ez a már meglévő wifire csatlakozva annak jelét továbbítja, kiterjeszti a hatósugarát
Gondoltam rá de ahold elérem a wifit azt mont a bejárat mellett van és ott nincs konektor, ezért gondoltam erre a kis antennára hogy megoldoná ezt a 10métert.
Jövő héten beszerzem valamelyiket.
ha tudna valaki bővebb információt adni erről a jelerősítőröl hogy működik? pl: hogy kell a wifire csatlakoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!