Arcszőrzethez az elektromos borotva sokkal jobban megéri mint a sima?
Egyik barátom elektromos borotvát használ és azt mondta ritkábban kell cserélni pengét benne mint a hagyományoson. Míg nekem fél év alatt 4 pengét kell elhasználnom addig neki évente egyet. Megnéztem a boltba és majdnem 2x drágább az elektromos mint a hagyományos.
Szóval azt mondtam magamnak mielőtt egy ilyen beruházásba fogok inkább jobban utánakérdezek.
Van olyan haverom aki az egyszer használatos borotvára esküszik de nem tudom.
Nektek mi a véleményetek? Ki mit használ? Mik a tapasztalatitok a borotvákkal? Kényelem és ár egyaránt számít!
Ha már bőrirritáció, akkor legjobb szerintem a hajvágó / szőrzetvágó típusú szerkezet, ami persze nem vág nullára, csak borostára, de mégis ápolt benyomást kelt.
Csak abból is van többféle minőségű, finomságú. Például számít az alsó kés vastagsága, mert attól függ a szőrhossz, valamint a hegyessége / tompasága, utóbbit kellemesebb használni.
Összességében pedig semmi olyan érzés nem jelentkezik utána, mintha borotválkozott volna az ember és megkaparta a bőrt, akár a penge, akár a villany.
Hiszen utóbbival is ki lehet dörzsölni a bőrt, ha kicsit jobban odanyomja az ember.
Teljesen egyet értek #5-el.
Ezt a típust ajánlom:
Nagyon rövidre vág, és (nem tudom hogy miért nem tüntették fel) aranyozott a fej.
#6, #8-nak:
Én is ezt használom, "gyanús volt", és mivel van ékszerész a családban ezért megkértem hogy nézze meg nekem.
Aranyozott, 10 mikronos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!