Vasútmodellezni szeretnék többi lent?
Figyelt kérdés
Olyan kérdesem lenne hogy van egy märklin kezdőszettem az alul szedi az áramot(gondolom én) mert van egy ilyen kis szedő fém..sok modell már nem ilyen ugye mert régebbi tipus,szóval hogy átlehet olyara épiteni egy mozdonyt hogy alul szedje az áramot? Igazábol ezen a tipuson kivűl nem tudom hogyan müködnek,még nagyon kezdő vagyok.2019. okt. 6. 18:53
1/3 anonim válasza:
Ami modellt én láttam, mindnek a sínekben ment a táp. De én már talán öreg vagyok.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Ezt mindegyik tudja, a felső áramszedőn is van ami működik, de az macerás is lenne. Amúgy www.digitools.hu, itt mindent tudnak a mozdonyokról és átszerelésben is tudnak segíteni,én csak technikus vagyok ott, de ha kell elérhetőség, meg tudom adni.
3/3 A kérdező kommentje:
Van egy märklin szettem nem mai darab,kb 10 éves van hozzá meg egy másik mozdonyom is de az már ujabb ezek ugy mükődnek higy alul a mozdony alján van egy áramszedő ugye a sinek közepén meg vannak tápok amig látják el(ilyen kicsi gomszerü dolog,de nagyon pici,nem tudom a nevét pontosan) na és hogy ilyenből nagyon keveset lehet már kapni,az érdekelne engem h PL amit a Piko kiadott szergejt fel lehet e szerelni az aljára az áramszedőt? Mert máshogy nem müködne a pályámon.
2019. okt. 8. 01:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!