Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektromos orgonában kiéghetet...

Elektromos orgonában kiéghetett egy tranzisztor, hogy oktávonként egy hang nem szól?

Figyelt kérdés
S ha igen, vajon cserélhető-e? Azt sem tudom, kihez lehetne fordulni...
2008. nov. 16. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem biztos hogy egy tranzisztor okozza, mert kicsit bonyolultabb elektronikája van. (hacsak nem vaglami gyerekjáték)

Próbálj meg egy megbízható elektronikai műszerészt vagy TV szerelőt keresni és beszéld rá, hogy legalább nézze meg. De igazából nem egy gyors javítás, mert ők inkább tipushiba alapján javítanak, nem szeretik a pepecslős munkát mert azzal nem lehet keresni.

Azért sok szerencsét...

2008. nov. 16. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:

ahogy az előttem szóló írta - szerelőt neki!

ne próbáld magad javítani, mert akkor biztos, hogy borsosabb lesz a végén a számla...

(nem bántani akarlak, de már a kérdésed feltevése alapján is úgy gondolom, hogy nem nagyon értesz az elektronikához és egy rossz mozdulattal a sokszorosára növelheted a kárt...)

2008. nov. 16. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Magam hozzá sem nyúlnék, mert tudom, hogy nem értek hozzá. Ez egy komolyabb orgona, templomban használjuk. Az lelkész állítása szerint megnézette valakivel... Csak ettől nem javult meg maga a hangszer... :-( Ezért kérdeztem, hogy kihez lehetne fordulni. Köszi!
2008. nov. 17. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Tranzisztor, sőt biztos is hogy az. Nálunk is ez volt a probléma.
2016. dec. 19. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!