Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem megy az Elektromos...

Miért nem megy az Elektromos bicikli?

Figyelt kérdés
Amikor beinditom akkor minden jó, de ha gázt adok, akkor egyszerűen nem megy. Vagy ha megy akkor is csak a beinditas után egy pici huzasra, aztán nem megy. Pár óra múlva megint ez volt és aztán már egyáltalán nem megy. Mi lehet a baja? (Bocsi, hogy ilyen rosszul írtam.)
2019. okt. 1. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

az akku rendben van?

lehet lekorlátoz az elektronika, ha túl gyenge az aksi.

2019. okt. 1. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Az akksi az fullra van töltve mert tegnap 6 órán át töltöttük meg jelzi is amikor bekapcsolom.
2019. okt. 1. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
és műszerrel is rámértél, tartja a feszültséget terheléskor?
2019. okt. 1. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Én bevinném oda, ahol vásároltam, és ott kérdezném meg...
2019. okt. 1. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Pedig a tünetek alapján lehet hibás az akku, amikor is egyes cellák belső ellenállása megnő, ezért nem bírja a terhelést.

Milyen öreg, voltak-e gyanús előjelek, fokozatos romlás, ilyesmi?

2019. okt. 1. 19:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja csinálja de nem tudok róla sok mindent csak annyit hogy kB. 1,5-2 éves lehet.
2019. okt. 1. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok ilyen mérő eszközökkel "ramerni"
2019. okt. 1. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!