Miért nem megy az Elektromos bicikli?
Figyelt kérdés
Amikor beinditom akkor minden jó, de ha gázt adok, akkor egyszerűen nem megy. Vagy ha megy akkor is csak a beinditas után egy pici huzasra, aztán nem megy. Pár óra múlva megint ez volt és aztán már egyáltalán nem megy. Mi lehet a baja? (Bocsi, hogy ilyen rosszul írtam.)2019. okt. 1. 15:58
1/7 anonim 

válasza:

az akku rendben van?
lehet lekorlátoz az elektronika, ha túl gyenge az aksi.
2/7 A kérdező kommentje:
Az akksi az fullra van töltve mert tegnap 6 órán át töltöttük meg jelzi is amikor bekapcsolom.
2019. okt. 1. 16:26
3/7 anonim 

válasza:

és műszerrel is rámértél, tartja a feszültséget terheléskor?
4/7 anonim 

válasza:

Én bevinném oda, ahol vásároltam, és ott kérdezném meg...
5/7 anonim 

válasza:

Pedig a tünetek alapján lehet hibás az akku, amikor is egyes cellák belső ellenállása megnő, ezért nem bírja a terhelést.
Milyen öreg, voltak-e gyanús előjelek, fokozatos romlás, ilyesmi?
6/7 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja csinálja de nem tudok róla sok mindent csak annyit hogy kB. 1,5-2 éves lehet.
2019. okt. 1. 21:22
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok ilyen mérő eszközökkel "ramerni"
2019. okt. 1. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!