Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 128gb-os macbook elég?

128gb-os macbook elég?

Figyelt kérdés
Laptop vásárlás előtt állok, és nem igazán tudokmdönteni. Igazából azért nem köteleződtem el a macbook mellett, mert a még viszonylag megfizethető áron kapható macbookokban kicsi ssd van. 128gb mennyire elég? Maga az oprendszer mennyit foglal belőle alapból? Én pluszban ráraknám az Ms office csomagot, plusz esetleg ilyen minimális teljesítmény igénylő játékokat, mint pl leauge of legend és minecraft. Alapvetően egyetemen használnám.

2019. szept. 29. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen alap rendszerrel, mindenféle gyorsítótárazott dolgok nélkül 100GB lehet a felhasználói méret, mindenki maga döntse el ez mennyire elég, szerintem borzasztóan kevés, a mobilomban van annyi.
2019. szept. 29. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A felhasználási szokásaidtól függ. Én pl. filmeket, sorozatokat hbo go-n illetve netflixen nézek így ezek nem foglalnak helyet. Zenét spotify-on hallgatok arra sincs helyre szükségem. Ott vannak a képeim, videóim. A munkámhoz szükséges programok, irodai alkalmazások és még van 60gb szabad helyem. Te tudod te mennyire töltenéd ezt meg.
2019. szept. 30. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Később kicseréled, addig külső hdd elfogadható kompromisszum lehet.
2019. szept. 30. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Elmondom, hogy a Leauge of Legends és a Minecraft sem fut normálisan Macbook Airen, szóval ha tényleg akarsz ezekkel játszani ne azt vedd...

Imádom a Macbookomat, csak nem erre való. Próbáltam és nagyon laggolva szenvedve működik.

Rettenetesen felpördűl a pici ventillátor a gépben, ami nagyon hangos és olyan forrú lesz a képernyő alatti rész bal oldala, hogy oda sem tudod hagyni a kezed 5mpnél tovább.

2019. okt. 2. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

rendszer nem foglal sokat önmagában.

nekem: pár kisebb játék van rajta, office, egyetemi anyagok, különböző egyéb programok, sorozat és pár film és van még 40gb helyem.

2019. okt. 24. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
El, de ne gyújtsd fel inkább
2019. okt. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!