Szerintetek van jövője a tableteknek, hogy egyre jobban kezdenek elterjedni az érintőkijelzős laptopok?
Isteni dolog a tablet. Bár nem minden kabátzsebbe fér bele, de nekem van a bélés belső oldalán egy zseb, amibe pont még belefér a Galaxy S, vagy mi (10 collos). Bejáróként 25-35 percet töltöttem vonaton (egy irányba), hálistennek az időbeosztásom miatt általában volt ülőhely. Elolvastam az emailokat, megnéztem a facebookot, a többi időben meg olvastam. Ezt így sem laptop, sem telefon nem tudja biztosítani. Az ágyban olvasásnak új dimenziói nyíltak, nem kell éjjelilámpa, nem kell kikelnem a végén, nyúlkálnom, csak nyomok egy gombot és sötét lesz, leteszem magam mellé, és szpaty. Mondjuk ehhez a Galaxy S kicsit nagy, a csuklót néha meg kell mozgatni, de előtte 7 collosom volt (az meg a télikabát oldalzsebébe is befért, annál kényelmesebb nincs is, mint a Déliben beszállni a metróba,elővenni, olvasni a Deák térig, ott sutty, be a zsebbe, és átszállni). Ha netán filmet akarnék nézni, a képe csodálatos, elég nagy a részletekhez (de nem nézek rajta filmeket, mert ezerszer inkább olvasok, nézzenek filmet a szellemi renyheségre vágyók). A hét collos Samsunghoz, elismerem, még billentyűzetem is volt, nem akartam vele episztolákat írni, de a naptárkezeléshez azért praktikusabb volt, mint a képernyőzés. Az is tény, hogy újabban olvasni ebookolvasót használok, mert a Galaxy S kiesett a hátsó ülésről a térkőre, és a sok pókháló zavar az olvasásban. :D Így mostanában, ha megyek valahová, mindkettőt vinnem kell.
Ha nem lett volna jó eddig is a vasárnap, nyolckor kelés, napsütés, rántotthús, ebéd utáni alvás, stb, akkor is jóvá tenné ez a humorzsák megállapítás a teljesen felesleges kacatról. :D :D :D Bár azt elismerem, ha valaki nem netezik, nem olvas, nem kommunikál, akkor ezek nem szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!