Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az FBS nevű ragasztó kötésekor...

Az FBS nevű ragasztó kötésekor képződő gáz bántja az elektromos berendezéseket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fbsel rögzítettem akksit a hangszórómban azt szeretném tudni hogy mivel már zárt helyen van az egész cuccos a képződő gáz az bántja az elektromos berendezéseket vagy nincs semmilyen hatása?

2019. szept. 29. 10:23
1 2 3
 11/22 Szirty ***** válasza:
56%
Mindent ki tudsz magyarázni egy kis önfényezéssel egybekötve :)
2019. szept. 30. 19:48
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Csak ez nem olyan kimagyarázás, ahogy te szoktad: kiforgatni utólag a dolgokat.

Az én magyarázatom csak indokol: az nagyon nem úgy van a valóságban, ahogy te negatívan beképzelsz valamit a fejedbe.

2019. szept. 30. 20:05
 13/22 Szirty ***** válasza:
56%

Nem.

Leírok valamit, félreérted (szövegértés ugye).

Emiatt te nyomós okot látsz arra hogy betont önts a fejemre, mert az milyen kiváló elfoglaltság a számodra.

Megpróbálom elmagyarázni a hülye fejednek hogyan kellett volna érteni amit írtam (mire gondoltam és miért).

Erre jön a szokásos félremagyarázós dumád tele személyeskedő negatív jelzővel.

Ezt a kört futjuk újra és újra. :)

2019. okt. 1. 17:36
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Itt nincs miről beszélni, miután több kérdésnél is bebizonyosodott, hogy hülyeségek miatt kötekedtél a kérdezővel (azaz nem csak velem), értetlenkedtél, feleslegesen.

Mint aki diszlexiás, másra már nem tudok gondolni.

2019. okt. 1. 19:58
 15/22 Szirty ***** válasza:
56%

"Mint aki diszlexiás, másra már nem tudok gondolni."

Gondolj arra hogy idióta vagy és azért nem értesz semmit!

2019. okt. 2. 16:37
 16/22 A kérdező kommentje:
Kérdéshez vissza kanyarodva írtam hogy zárt doboz és aránylag sokat toltam bele amúgy illetve amikor összecsavaroztam is ezzel tömítettem most az usbnél szivárog ki azaz erős orrfacsaró szag. Szét már nem szedem lesz ami lesz egy év múlva ha eszembe jut leírom mi történt.
2019. okt. 3. 19:58
 17/22 Szirty ***** válasza:
56%

"Hogy te zárt dobozba tetted, ahol nem tudott rendesen kipárologni, kiszáradni, az már a te hülyeséged"

"Kérdéshez vissza kanyarodva írtam hogy zárt doboz és aránylag sokat toltam bele"

Nahát...

2019. okt. 3. 20:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Pont ez volt a kérdés te ütődött csak itt egymás torkának ugrottatok mint két véreb.
2019. okt. 15. 12:36
 19/22 Szirty ***** válasza:

Nem-nem!

Ő ugrott nekem. Ahogy szokta. :)

2019. okt. 15. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:

# 18

Ennek előzménye van, a 16 %-os böngésző mentális sérülése miatt.

Nem pont a te kérdéseddel volt a gond, csak szemét volt korábban a figura, de olyan szinten, hogy 20 év alatt én ilyet ritkán láttam a fórumokon, ha előfordult egyáltalán.

2019. okt. 15. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!