Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha törlöm a gmail fiókom 30...

Ha törlöm a gmail fiókom 30 napig még írhatnak?

Figyelt kérdés
Van ugye az a felfüggeszéti idő, ha valaki ír nem létezőként tűnik fel nekik az emailem vagy megkapom a leveleket csak nem "szabad" belépni
2019. szept. 22. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Felfüggesztési időről csak Facebook esetén hallottam, Gmail esetén csak azonnali törlési lehetőségről tudok (ami abban a pillanatban végrehajtódik) és utána nemlétezőként jelenik meg annak, aki írna. Mail delivery system hibaüzenetet ír vissza.
2019. szept. 22. 02:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azonnal törlődik.
2019. szept. 22. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
2019. szept. 22. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal keverted, hogy bizonyos ideig még visszaállítható a fiók, de ez nem egyenlő azzal, hogy írhatnak is, a törlés pillanatában megszűnik a fiók, egy "bizonyos ideig" (fórumok szerint 3 hét) kezdeményezhető a fiók visszaállítása, de a törlés pillanatától ha levél érkezik, hibaüzenet kíséretében visszamegy a feladónak.

Ha megpróbálnál belépni és ezt nem a fiók visszaállítási oldalon teszed, max feljönne az üzenet, hogy nem található a fiók. Én így tudom.

2019. szept. 22. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
na igen ez nem volt egyértelmű hogy visszaállíthatom, köszi a válaszokat
2019. szept. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!